maanantai 18. kesäkuuta 2012

Olipa kerran kuvia päivänä

   Tämmöstä päivä kuvina on toivottu nii täs tulee. Meikän casual summer day.

Näin toissapäivänä unta mustikkapiirakasta, joten tänä aamuna tein marjapiirakkaa kello 10. 
Aamu jatkui parilla tunnilla tumblria ja ikkunasta ulos katsomisella.
Parvekkeella istumista ja showerhair
bussissa matkalla lassille ottamaan aurinkoa ja lukemaan maailman tilanteesta
matkalla biltemaan. tunneli ja lassi.
Jenny mukaan ja abclle kahville ja pohtimaan zodiaz-sarjamurhaajaa.
ilta päättyi auringonlaskuun ja skumppaan.

Hyvä päivä.

torstai 14. kesäkuuta 2012

Olipa kerran tuleva reissu

   Oon ite niin innoissani, että pakko jakaa teidänkin kans, vaikka ehkä vähän aikasta onkin.
   Sain tossa alkukeväästä puhelun, että mut on valittu lähtemää Guatemalaan ens talvena kuukaudeks, jos vielä oon kiinnostunu. No kyllä helvetissä oon kiinnostunu. Lähen siis CISV:in kautta semi-leirille Guatemala Cityyn eli Guatemalan pääkaupunkiin. CISV on järjestö joka järjestää ulkomaanleirejä, joinne kokoontuu porukkaa ympäri maailmaa ja siä leireillä puhutaan millon mistäkin maailman tapahtumista ja vähän kaikesta ja tutustutaan eri maiden kulttuureihin. Rauhaa ja rakkautta ja sillee. Oon ite ollu cisvis mukana 11-vuotiaasta jollon olin Milanossa kolme viikkoo. Se oli mahtava reissu ja ollaan vieläkin yhteyksissä sieltä saatujen kavereiden kanssa. Lähen siis joulukuun lopussa sinne, eli oon uuden vuodenkin siellä mikä on tosi jees plussa. Oon niin pitkään halunnu väli- tai etelä-amerikkaan, enkä ois uskonu et pääsen näin nopee. Täs ny jotain kuvia via google.


perjantai 8. kesäkuuta 2012

Olipa kerran kesäesa

   Musta tuntuu, että mun otsikot toistaa itteensä. Oon aika varma, että toikin on ollu aiemmin.
   Ihana kesäfiilis. Vaikka sää oli aiemmin kuraa, niin silti olin kokoajan hymy suussa, varsinkin öistä tamperetta läpi kävellen. Rakastan semmosia hetkiä kun hymyilee itsekseen ja miettii et tätä on kesä. Olin eilen Jennyllä pitämässä goslingin ryan iltaa niitten uudessa kellarikotiteatterissa. Vahdattiin leffoja läpi yön (blue valentine sai kyseenalaistaan pilvilinnaunelmani avioliitosta ja perheestä, mutten luovu ihanasta ajatuksesta vihreestä pihasta ja vanhasta puutalosta) ja aamuauringon lämmittäessä puol kuudelta aamulla vetelin aamuröökiä pysäkillä kuunnellen 'himmeet' nimellä olevaa soittolistaa ja melkeen naureskelin ittekseni kun oli niin hyvä fiilis. Tähän väliin sit vanhoja kesäfiilistely kuvia.


tiistai 5. kesäkuuta 2012

Olipa kerran toukokuun satunnaiset

   Vaikka sää on suurimmalta osaa ollu mitä paskin nii ei se kyllä fiilistä oo paljon lannistanu. Joka päivä on jotai jännää ollu tekeillä tai sit vaan nauttinu ruoasta ja pitkään nukkumisesta. Eilen astuin laudan päälle ekaa kertaa kahteen vuoteen, vähän otin pari kertaa iskua asfalttiin, mutta kyl se siitä ihan hyvin sitte lähti. Pikku hiljaa, pikku hiljaa..  Kyl lämpöö sais tulla et väriä sais pintaan, se lähinnä ärsyttää. Koska oon salaa järjestelmällinen ihminen lajittelen kuvat vuosittain ja kuukausittain omiin kansiohin. Oon huomannu et toukokuussa on aina eniten kuvia, joten tässä ny tän vuoden toukokuun satunnaiset.

Heitelkää hei postausideoita, niitä kun ehtis täs toteutellaki. Tai vaikka mistä ootte tykänny ja mistä ette.