sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Olotila

   Kello on reilusti ohi nukkumaanmenoajan. Juon eilisiä punkun jämiä ja huomasin juuri pitäneeni jalkaani likasessa lautasessa viimeset puol tuntia. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.


keskiviikko 13. helmikuuta 2013

AVUNHUUTO

   Kahden viikon päästä on ysäribileet. Superloistava asukokonaisuus on jo miltei täydellinen, ainoo mitä kaipaan ja tarvitsen on karkkikaulakoru ja semmonen superysäri "tattoo choker". Mutta mistä niitä enää tällä vuosiluvulla saa? Oon koittanu metsästää vaikka mistä, internetin maailmassa noi chokerit maksaa parikybää, joka on aivan liikaa ennen markan maksaneesta korusta.
   Joten nyt tarvitsen juuri sinun apuasi. Onko kenelläkään minkäänlaista havaintoa mistä jompaakumpaa/molempia sais hommattua? Tai jos jollain vaikka lojuu vanhan korulaatikon pohjalla tommonen karseenupee chokeri, niin olen valmis maksamaan rahaa. Apuva.



EDIT// Karkkikaulakoru löydetty, mutta mistä chokeri?

tiistai 12. helmikuuta 2013

Hippihuppu Tijuanasta

   Muutama päivä ennen lähtöä guateen, äiti lahjoitti mulle täydellisen nistihupparin. Tällasta oon ettiny aikoja ja tämä yksilö on kaikinpuolin täydellinen. Toisen toin mukanani Guatesta, näkyy varmasti joskus.
   Reissusta puheenollen, muutama postaus on jo luonnoksissa, hiljaa hyvä tulee!